White Classics Festival

Първото издание на фестивала White Classics ще се състои в елегантния Secret (бивш Evergreen Palace) Boutique Hotel в Рибарица от 22-ри до 24-ти септември 2017г. Събитието е проект на Cool Management и Модо България и е фокусирано върху великолепното представяне на български артисти и култура. Създадено за любители на изкуството със стил, най-престижното събитие на фестивала е White Gala, когато ще бъдете впечатлени от музикалното майсторство на известната българска певица, сопранът Доротея Доротеева, звездата на Музикалния театър в София Александър Мутафчийски и нашият Артистичен директор, пианистката Венета Нейнска. Облечете се елегантно в бяло и заповядайте на една бляскава вечер с възхитителна музика, чудесни хапки и прекрасна селекция от напитки.

Фестивалът също така набляга на промотирането на най-младите музикални таланти и ще започне в петък, 22-ри септември от 19:00ч. с White Talents – концерт със седем от най-изявените млади музиканти на България, един от които ще спечели Наградата на публиката. Най-младите ни почитатели са добре дошли на White Kids Concert в неделя, 24-ти септември от 11:00ч., непосредствено преди който от 10:00ч. могат да чуят забавни приказки за музиката.

Фантастични български визуални артисти ще участват в специалната изложба в хотела, която ще бъде презентирана преди White Gala събитието на 23-ри септември, събота, от 18:00ч. Всеки, който е любопитен относно същината на изобразителното изкуство може да получи знание от първа ръка, чрез художничката Деница Милушева в урока по рисуване за начинаещи на 23ти септември, събота, от 10:00ч. (изисква отделна регистрация, натиснете тук).

Запазете спомена от фестивала White Classics за дълго време като се запишете за специална едночасова фотосесия около белия роял Yamaha. В случай, че желаете да подобрите Вашите умения на клавиатурата, отправете запитване за урок по пиано с нашия Артистичен директор Венета Нейнска.

Запазете Вашите билети тук или изберете някой от внимателно създадените фестивални пакети за Вашето приказно преживяване в Secret (бивш Evergreen Palace) Boutique Hotel в Рибарица. Очаква Ви незабравим престой за две нощи с пищна закуска и безплатно късно напускане на стаята. Имате избор от удобна двойна стая, елегантен апартамент, двуетажен мезонет или просторна вила.


Натиснете тук за…