КОНЦЕРТИ МОТИВ, СЕЗОН 2015/2016

Концерти “Мотив” през сезон 2015/2016 включват осем рецитала, по един в месеца между октомври 2015 и май 2016г.


 МУЗИКАНТИТЕ


Участващите музиканти са изпълнители от най-висока класа. Те пристигат в София специално за концерти “Мотив”. Носители са на награди от международни конкурси и са свирили в най-престижните музикални зали по света. Въпреки сравнително крехката си възраст, те вече са демонстрирали таланта си и са направили сериозна заявка за значима музикална кариера.


 СЪБИТИЯТА


Всеки един концерт е истински незабравимо събитие със специално подбрана музикална програма, подходяща както за публика с традиционни предпочитания, така и за хора, които нямат нищо против нехарактерните преживявания. Предконцертният разговор с артистите присъства задължително в програмата, а по време на него Домейн Менада ще представи на всички гости най-новия си винен бранд – Artistique.


 КАК МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ КОНЦЕРТИ “МОТИВ”?


Абонирайте се

Абонаментът ви осигурява отстъпка от цената за всички концерти, както и гаранция за най-добрите налични места. Ще получавате покани за нашите специални допълнителни събития.

НАТИСНЕТЕ ТУК за абонамент “Соло” или “Дует”


Станете меценат

Подкрепете концерти “Мотив” като закупите представителен абонаментен пакет за сезона. Можете да разчитате на резервирано място за всички концерти на първите два реда. Изберете дали да отбележим Вас или компанията Ви в концертните брошури. Ще Ви посрещнем като наш специален гост на частните събития, които организираме.

СТАНЕТЕ МЕЦЕНАТ ТУК


ИМАТЕ ВЪПРОСИ? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!