Конкурс за детска рисунка на One Architecture Week и Артележка

Каква е реката, която би харесала на едно дете? Живеят ли риби в нея? Състезават ли се водни кончета между единия и другия бряг? Има ли малки кейове, от които да си клатиш краката и да играеш с някого на пухопръчки? Какъв цвят са лодките?

Ако си имате вкъщи малък художник и откривател, предложете му да нарисува идеите си на специалната страница от списание Артележка.

Инструкции за хлапета

За художници от 2 до 4 г.

На какво животно ти прилича реката? Дорисувай я! Ще наградим най-веселата и необичайна рисунка с колело за баланс Pipello.

За художници от 4 до 6 г.

Нарисувай ни най-интересните речни обитатели! Нека някой възрастен ти разкаже кой живее в реките и около тях. Ще наградим с тротинетка Oxelo Play 3 рисунката с най-много и любопитни създания.

За художници от 6 до 8 г.

Нарисувай карта на съкровищата около реката: къде са най-шарените камъчета, къде квакат най-силно жабите, къде кацат най-много птици, къде има плаж и места за пускане на корабчета, къде е най-старото дърво? Това са само няколко идеи, можеш да се развихриш много повече. Ще наградим най-приключенската карта с истинска детска китара!

Инструкции за родители

  1. Поговорете си с малкия художник за реките и техните обитатели.
  2. Отрежете страничката ни и го оставете да рисува от обратната й страна.
  3. Снимайте рисунката и я публикувайте на facebook.com/Artelezhka до 23:59 ч. на 23.09.2015 г., заедно с трите имена и възрастта на детето.

На 24.09. 2015 г. нашето жури ще определи победителя във всяка категория.

А в седмицата от 24-ти до 30.09.2015 г. на фейсбук страницата на Артележка ще може да се гласува за любима на публиката рисунка. Участникът събрал най-много харесвания ще получи семеен билет за един Концерт на възглавници.

Пълните правила на конкурса може да изтеглите от тук.