Пеене на възглавници

Пеене на възглавници е проект на Модо, насочен към певческия талант на родителите и техните деца. Предлагаме различни програми като се водим от възрастта на децата и всички те се провеждат в музикалната къща на “Модо”. В „Осминките“ скокливците между 1 и 3 годинки заедно с техните родители ще могат да се включат в песните, танците и ритмическите игри. Различните занимания и обогатяването на ежедневието на децата в тази възраст са важни за развитието им като цяло и нагласата им към света. В „Четвъртинките“ са по-порасналите певци между 3 и 5 годинки. В тази програма децата започват да развиват певческите си способности и чувството си за ритъм.


Преподавателите


Димитър е един от учителите в Модо, които участват в проектите Малкият музикант и Космически курс по музика. Той преподава пиано на най-малките ни ученици. С лекота и приятелско отношение Димитър им разказва интересни истории от чудния музикален свят.

След завършване на Музикалното училище в София, Димитър окончателно избира професията на оперен певец, която той овладява в Национална Музикална Академия “Панчо Владигеров”. Неговият богат опит на оперната сцена му помага да бъде креативен и вдъхновяващ преподавател, който запознава децата не само с пианото, но и с тайните на оперното изкуство.


 

Юлия Георгиева завършва НМУ „Добрин Петков“, гр. Пловдив с теоритичен профил, специалност пиано. Дипломира се като Магистър в “АМТИИ“ – гр. Пловдив със специалност “Музикална педагогика”. През 2001 г. заминава за Бразилия, където работи като учител по пиано, музикална теория и солфеж, както и като корепетитор на вокални и хорови състави, индивидуални инструментални и вокални изпълнители на частна практика и пианист на професионалния хор към театъра на щат Амазония, Манаус.
Юлия специализира в работата с деца в ранна и ученическа възраст както по общоприетите учебни програми, така и по индивидуални програми за музикално възпитание и творчество.


Пеене на възглавници – програми


“Осминки”
(от 1 до 3 годинки с родител)

Децата с техните родители, баби, дядовци, каки, батковци или други възрастни се срещат в забавния, изпълнен с въображение свят на музикалната игра. Ние пеем, танцуваме и играем с глас, вълнуващ материал са и перкусионните инструменти. Също така, изучаваме различни звуци, песни и стихове. Носете удобни дрехи, пантофи или чорапи за всички участници.


Кога?

Група във вторник: от 16:30 до 17:30ч.

Занятия: 05.07, 12.07, 19.07, 26.07

Преподавател: Димитър


Група в неделя: от 17:00 до 18:00ч.

Занятия: 29.05, 5.06, 12.06, 19.06

Преподавател: Юлия


“Четвъртинки
(от 3 до 5 години)

Децата ще имат възможност да изучават песнички на различни езици. Родителите са добре дошли, ако желаят да се включат в първите срещи, но е желателно децата да остават сами. Целта ни е да се научим да пеем на два гласа и да се срещнем с различните стилове в музиката. Също така, ще направим първите стъпки в музикалната азбука.

Кога? 

Вторник от 17:30 до 18:30 часа.

Занятия: 05.07, 12.07, 19.07, 26.07

Преподавател: Димитър


Цени

Едно посещение:

1 дете + възрастен – 20лв.

2 деца + възрастен – 30лв.

Четири посещения + подарък:

1 дете + възрастен – 75лв.

2 деца + възрастен – 105лв.

Пакетите за 4 урока при група “Осминки” включват подарък – допълнително посещение на Пеене на възглавници.
Пакетите за 4 урока при група “Четвъртинки” включват подарък – един пробен урок за Малък музикант.


Записване:

 • На място в Музикалната къща на ул. Шандор Петьофи №55
 • или по Банков път:
Мюзик Плей България
Първа Инвестиционна Банка АД
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG91FINV91501016765292

Повече информация


 

Comments (2)

 1. Margot 04.02.2015

  Hello,
  Are the classes taught in English/German or in Bulgarian?
  Thanks Margot

  • admodo 11.02.2015

   Sorry for the late response. Classes are held in Bulgarian but we are thinking of starting a group in English, too.

   In Reply to Margot

Коментарите са затворени